Annikin Runofestivaali 2020 - Rakastan, sanon sen kaikille

Annikin Runofestivaali

Festivaali-info

Annikin Runofestivaali on peruutettu

Olemme tehneet perusteellisen harkinnan jälkeen raskaan päätöksen peruuttaa 5.-6.6.2020 järjestettäväksi suunniteltu Annikin Runofestivaali yleisötapahtumana. Meille on ensisijaista esiintyjiemme, yleisömme ja luonnollisesti myös festivaalin tapahtumapaikan Annikin puutalokorttelin asukkaiden terveys ja turvallisuus. Näitä emme voisi taata, jos Annikin Runofestivaali järjestettäisin kesäkuun alussa tavalliseen tapaan tiiviisti kotikorttelimme sisäpihalla. Tilanne on sydäntäsärkevä ja surullinen kaikille festivaalin eteen jo kuukausia talkootyötä tehneille.

Runofestivaalin suora lähetys 6.6.

Vaikka runofestivaali peruuntuukin yleisötapahtumana, se järjestetään ilman yleisöä tiiviillä ohjelmistolla ja kuvataan suorana lähetyksenä YouTubeen. Maksuton Suora lähetys kuvataan Annikin puutalokorttelin miljööstä alkuperäisenä tapahtumapäivänä 6.6 klo 13.00-17.00. Lähetyksen verkko-osoite on https://youtu.be/64I8Ek_B_uQ.

Mirkka Rekola -runomuraali

Mirkka Rekola -runomuraali toteutuu alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Festivaalitaiteilija Teemu Mäenpään tekemä muraaliteos paljastetaan Annikin puukorttelin lähistöllä 6.6. Teoksen paljastustilaisuus nähdään osana Annikin Runofestivaalin Suoraa lähetystä.

Ennakkoliput

Annikin Runofestivaalin ennakkoliput ehtivät olla myynnissä jonkin aikaa. Jos ehdit jo ostaa ennakkolipun, löydät Lippupisteen sivuilta tietoa siitä kuinka periä lippurahasti takaisin.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!