Annikin Runofestivaali

Annikin Runofestivaali

Festivaali-info

Ajankohta

Runofestivaali on yksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 11.6.2022 klo 11.00-22.00. Ympäri Tamperetta levittäytyvä Annikki OFF järjestetään kolmena päivänä ennen Annikin Runofestivaalia 8.-10.6.2022.

Maksaminen

Huomioithan, että festivaalin lipunmyynnissä ja festivaalikahvilassa voit maksaa vain käteisellä! Osalla kirjabasaarin myyjistä on mahdollisuus korttimaksuun. Varaa siis käteistä rahaa mukaasi. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 400 metrin päässä tapahtumapaikalta.

Esiintyjät & Aikataulu

Katso esiintyjien esittelyt ja esiintymisaikataulu!

Pääsyliput

Runofestivaalin täysihintainen aikuisten pääsylippu maksaa 25 € ja alennuslippujen hinta (mm. eläkeläiset ja opiskelijat) on 15 €. Lastenliput maksavat 5 €. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä. Pääsylippuinfo-sivulta löydät tarkemmat tiedot aiheesta.

Festivaalin sijainti

Tapahtumapaikka Annikin puutalokortteli sijaitsee Tammelantorin lähistöllä noin puolen kilometrin päässä Tampereen rautatieasemalta ja kilometrin päässä linja-autoasemalta osoitteessa Annikinkuja 2. Linkki karttaan.

Saapuminen

Emme suosittele saapumista henkilöautolla. Yleistä parkkitilaa korttelin ympäristössä ei ole, ja parkkisakon saaminen on helppoa. Tule siis paikalle kävellen, bussilla (TKL linja 2 ja linja 26. Tapionkadun pysäkki) tai polkupyörällä. Pyöräparkki sijaitsee korttelin ulkopuolella lipunmyynnin molemmin puolin.

Festivaalikahvila

Annikin korttelin asukkaiden järjestämässä festivaalikahvilassa on tarjolla edulliseen hintaan soppatykissä herkulliseksi hautunutta kasviskeittoa, suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia, teetä ja virvokkeita. Kaikki myytävät tuotteet ovat vegaanisia. Tuomalla mukanasi oman kupin ja soppalautasen saat alennusta tuotteiden hinnasta. Puolet kahvilan tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kohteina ovat Unicefin työ Ukrainassa ja Luonnonperintösäätiö.

Palvelut

Lastenvaunut & lemmikkieläimet

Tilan vähäisyyden vuoksi lastenvaunuja ei voi tuoda Annikin puukorttelin sisäpihalle. Vaunuille on varattu parkkitilaa lipunmyynnin vierestä. Lemmikkieläimiä ei voi tilanahtauden ja allergiavaaran vuoksi tuoda sisäpihalle. Poikkeuksen tähän muodostavat opaskoirat ja sylissä kannettavat pienet lemmikit.

Esteettömyys

Festivaalialueelle Annikin puukortteliin pääsee pyörätuolilla, mutta festivaalipihan korkeuseroista johtuen liikkuminen siellä voi olla paikoin haasteellista. Jos saavut paikalle pyörätuolilla ilman saattajaa, talkooväkemme auttaa pyydettäessä liikkumisessasi. Festivaalialueelta löytyy liikuntaesteisille soveltuva wc ja bajamaja inva-wc. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Pyörätuoleille on varattu paikkoja päälavan katsomon eturivistä. Festivaalialueella sijaitseva Kellarigalleria ei ole sisäänkäynniltään esteetön korttelin vanhan rakennustavan vuoksi.

Festivaalialueen kartta

Festivaalialueen kartta

Turvallisemman tilan periaatteet

Kun ostat pääsylipun Annikin Runofestivaaleille, sitoudut samalla kohtelemaan ystävällisesti ja kohteliaasti muita festivaalivieraita. Sitoudut myös kunnioittamaan muiden rajoja ja koskemattomuutta. Jokaisella on lupa olla oma itsensä. Ethän siis arvostele muiden olemusta tai valintoja, äläkä tee turhaan oletuksia muista. Jos tunnet olosi turvattomaksi, niin ota yhteys ammattitaitoiseen järjestyshenkilökuntaamme. Päihtyneiden ei ole oman ja muiden turvallisuuden vuoksi sallittua tulla sisään festivaalialueelle. Ollaan siis ihmisiksi ja nautitaan Annikin tunnelmasta!

Terveysturvallisuus

Ethän saavu tapahtumaan jos sinulla on hengitystieinfektion oireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Voit desinfioida kätesi useassa käsidesipisteessä festivaalialueella.

Tupakointi

Koko Annikin puukorttelin sisäpihan festivaalialue on savutonta tilaa. Korttelin ulkopuolelta löytyy tupakkapaikka.

Osallistu!

Liity mukavaan talkooporukkaamme tai järjestä oma tapahtumasi Annikki OFF:issa! Voit levittää sanaa seuraamalla meitä somessa ja käyttämällä tunnistetta #annikinrunofestivaali. Ja tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje sivun alalaidasta!

Annikki OFF 8.-10.6.

Annikki OFF -tapahtumat näkyvät Tampereella niin puistoissa, keikkapaikoissa, teattereissa, kaduilla kuin kahviloissakin 8.-10.6.2022. Lue lisää!

Vuodesta 2003

Vuonna 2003 tamperelaisen Annikin puukorttelin asukkaat perustivat runotapahtuman kotipihalleen. Sittemmin Annikin Runofestivaalista on kehittynyt yksi Suomen suurimmista ja kansainvälisimmistä runoustapahtumista ja omaleimaisimmista kulttuurifestivaaleista. Sen ympärille on syntynyt myös kolmipäiväinen kaupunkitapahtuma Annikki OFF. Joka toinen vuosi järjestettävän Annikin Runofestivaalin taiteellinen johtaja on runoilija J.K. Ihalainen.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!