Annikin Runofestivaalin lastenohjelma

Annikin Runofestivaali

Lastenohjelma

Annikin Runofestivaalin lastenohjelmasta vastaavat tänä vuonna Veljekset Palosaari feat. Jukka Tilsa -yhtye sekä kirjailija Pia Krutsinin & kuvataiteilija Jani Ikosen Kaupunki kukaties -työryhmä. Lastenohjelman tapahtumapaikka on esiintymislavan vieressä sijaitseva Runopesula.

Aikataulu

Klo 12.00-12.20 Musiikkia - Veljekset Palosaari feat. Jukka Tilsa

Klo 12.30-13.30 Runotyöpaja - Kaupunki Kukaties: löytötavaratoimisto.

Klo 13.30-13.50 Musiikkia - Veljekset Palosaari feat. Jukka Tilsa

Klo 14.00-15.00 Runotyöpaja - Kaupunki Kukaties: löytötavaratoimisto.

Veljekset Palosaari feat. Jukka Tilsa

Lastenohjelmien toimittajanakin tunnetun Teemu Palosaaren sekä sarjakuvataiteilija ja muusikko Jukka Tilsan yhtye esittää runoja ja lauluja juuri ennen festivaalia ilmestyvästä kirjastaan Runoja lapsille ja muille älyköille. Kokoonpanossa vaikuttaa myös bassoa soittava Juho Palosaari. Yhtyeen riemastuttavan absurdit lastenrunot ja hilpeän valloittavat sävelkulut ovat sallittuja myös aikuisille ja ei-älyköille!

runotyöpaja Kaupunki Kukaties: löytötavaratoimisto

Löytötavaratoimistossa kohtaat kaikenlaista löydettyä ja kadonnutta runokaupungin kaduilta ja kujilta. Tule tutkimaan mielikuvituksen reittejä ja löytämään oma runosi! Vuoden 2021 Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana olleen Kaupunki Kukaties -lastenkirjan tekijöiden, kirjailija Pia Krutsinin ja kuvataiteilija Jani Ikosen vetämästä runotyöpajasta saa jokainen kävijä mukaansa oman runon ja siihen piirretyn pienen kuvituksen.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!