Annikin Runofestivaali 2022 - Jättiläisten hartioilla

Annikin Runofestivaali

Pääsylippuinfo

Ennakkoliput

Rajallinen määrä täysihintaisia Annikin Runofestivaalin ennakkolippuja on nyt myynnissä Lippupisteessä. Ennakkolippujen hinta on 25 € + 2,5 € palvelupalkkio + mahdolliset toimituskulut. Ostamalla ennakkolipun pääset vähemmällä jonottamiselta Annikille saapuessasi. Alennuslippuja ja lastenlippuja ei ole mahdollista ostaa ennakkomyynnistä. Osta ennakkolippu!

Maksaminen

Huomioithan, että festivaalin lipunmyynnissä ja festivaalikahvilassa voit maksaa vain käteisellä! Varaa siis käteistä rahaa mukaasi. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee noin 400 metrin päässä tapahtumapaikalta.

Täysihintaiset liput

16 vuotta täyttäneiden täysihintainen pääsylippu maksaa 25 €. Pääsylippuna toimii festivaaliranneke, joka kiinnitetään lipunmyynnissä festivaalin sisäänkäynnillä. Rannekkeella pääsee sisään festivaalialueelle koko päivän ajan.

Alennusliput

Eläkeläiset, opiskelijat (näytäthän opiskelijakortin), varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat sekä työttömät 15 €. Nihil Interit ryn jäsenkortilla 15 €. Festivaalivieraiden henkilökohtaiset avustajat pääsevät sisään maksutta. Alennuslippuja ei ole mahdollista ostaa ennakkomyynnistä.

Lastenliput

15-vuotiaiden ja sitä nuorempien pääsylippu maksaa 5 €. Kolmivuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät sisään maksutta. Huom! Tilan vähäisyyden vuoksi lastenvaunuja ei voi tuoda korttelin sisäpihalle. Vaunuille on varattu parkkitilaa lipunmyynnin vierestä.

Turvallisemman tilan periaatteet

Kun ostat pääsylipun Annikin Runofestivaaleille, sitoudut samalla kohtelemaan ystävällisesti ja kohteliaasti muita festivaalivieraita. Sitoudut myös kunnioittamaan muiden rajoja ja koskemattomuutta. Jokaisella on lupa olla oma itsensä. Ethän siis arvostele muiden olemusta tai valintoja, äläkä tee turhaan oletuksia muista. Jos tunnet olosi turvattomaksi, niin ota yhteys ammattitaitoiseen järjestyshenkilökuntaamme. Päihtyneiden ei ole oman ja muiden turvallisuuden vuoksi sallittua tulla sisään festivaalialueelle. Ollaan siis ihmisiksi ja nautitaan Annikin tunnelmasta!

Päätösklubin pääsyliput

Runofestivaalin päätösklubi alkaa Telakalla 11.6. klo 21.30. Päätösklubin pääsyliput maksavat 12 €. Klubin ennakkolippuja on myynnissä rajallinen määrä runofestivaalin portilla lipunmyyntisteessä klo 20.00 asti (tai siihen asti kun ne myydään loppuun). Jos et saa ennakkolippua, niin siirtymällä heti festivaalin päätyttyä Telakalle varmistat sisäänpääsysi usein loppuunmyydylle klubille.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Annikin Runofestivaalin uutiskirje!