Annikki OFF

Mukaan Annikki OFF:iin!

Kenelle?

Toivotamme kaikki tapahtumanjärjestäjät, niin harrastajat kuin ammattilaisetkin, kaikilta kulttuurin alueilta tervetulleiksi! Viime vuosina ohjelmistossa on ollut runouden ja kirjallisuuden lisäksi niin teatterin, musiikin, performanssin, elokuvan, tanssin, nykysirkuksen kuin kuvataiteenkin tekijöitä. Seuraavan kerran Annikki OFF järjestetään 5.-7.6.2024.

Miksi?

Annikki OFF-tapahtumissa on vieraillut vuosittain yhteensä tuhansia kävijöitä. Tapahtumat tavoittavat osana Annikki OFF:in kokonaisuutta suuremman yleisön, näkyvyyden ja huomion kuin yksittäisinä tilaisuuksina. Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista, tarjoaa vinkkejä tapahtumapaikkojen löytämisessä sekä hoitaa tarvittaessa tapahtumien yleistä koordinointia.

Mitä maksaa?

Tapahtumien tuominen osaksi Annikki OFF:ia on maksutonta. Jokainen Annikki OFF:iin mukaan tuleva tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tapahtumansa järjestelyistä ja rahoituksesta.

Huomioithan ystävällisesti että Annikin Runofestivaalilla ei ole mahdollisuuksia kustantaa OFF-tapahtumien kuluja maksamalla esimerkisi tilavuokria, majoitusta, matkakuluja tai Teosto- ja Gramex-maksuja. Näistä vastaavat tapahtumanjärjestäjät itse.

Kuinka päästä mukaan?

Lähetä sähköpostitse tapahtumatietosi viimeistään 1.6.2024 mennessä alempaa tältä sivulta löytyvään osoitteeseen. Kerro viestissäsi tilaisuudestasi:

Ilmoittutuminen Annikki OFF:iin päättyy 1.6.2024. HUOM! Jos ilmoitat tapahtumasi tiedot 3.6. mennessä, ne ehtivät mukaan printattavaan käsiohjelmaan. Mitä aikaisemmin lähetät meille tapahtumasi tiedot, sitä laajemman näkyvyyden ne saavat tiedotuksemme kautta.

Tiedotus OFF-tapahtumista

Annikin Runofestivaali tiedottaa tapahtumista Annikki OFF:in omilla kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä osana omaa kokonaistiedotustaan. Lisäksi julkaisemme paperisen käsiohjelman johon kootaan tiedot kaikista Annikki OFF -tapahtumista. Tapahtumanjärjestäjien toki kannattaa lisäksi tiedottaa tilaisuuksistaan myös omille verkostoilleen.

Yhteystiedot, tiedustelut & ilmoittautuminen

Simo Ollila, Annikin Runofestivaalin tuottaja
simo.ollila(a)annikinrunofestivaali.net